Reserveren

 

 

Wilt u kaarten reserveren voor De Kinderkolonie? Vul dan alstublieft het reserveringsformulier onderaan deze pagina volledig in.
Uw reservering is pas geldig als u van ons per mail een bevestiging van uw reservering heeft ontvangen! Toon aub dit reserveringsbewijs bij de kassa (uitgeprint of op uw mobiel).

Wij zijn verplicht ons te houden aan de overheidsmaatregelen die op 25 september ingaan. Daarom dient u vóór aanvang van de voorstelling bij de kassa met de coronacheck-app aan te tonen dat u bent gevaccineerd, negatief getest óf al corona heeft gehad, als u 13 jaar of ouder bent. U dient ook uw legitimatiebewijs te tonen. (Paspoort, ID kaart of rijbewijs.)
De coronacheck-app kunt u op uw smartphone downloaden. Heeft u geen smartphone, dan kunt u een papieren bewijs aanvragen. U vindt alle informatie op de overheidswebsite coronacheck.nl.

Entree

Volwassenen: € 17,50 per persoon (Minimumleeftijd 12 jaar)
Jongeren t/m 21 jaar: € 10,- per persoon (Minimumleeftijd 12 jaar)

Kaarten afhalen en afrekenen

U hoeft de kaarten niet van tevoren te betalen (m.u.v. groepen > 10 personen). Ze liggen voor u klaar bij de kassa. Neem aub uw reserveringsbevestiging mee.
Vanaf drie kwartier voor aanvang kunt u de kaarten afhalen bij de kassa.

U kunt niet met pin betalen! Zorgt u er daarom voor dat u het verschuldigde bedrag contant bij zich heeft, bij voorkeur gepast.
Wilt u meer dan 10 kaarten reserveren, neemt u in dat geval aub per mail contact met ons op.

Als het koud weer is, kan het in de schuur waar we spelen fris zijn. Denk daarom aan warme kleding.

Annuleren

U kunt de bestelde kaarten uiterlijk 5 dagen voor aanvang van de voorstelling annuleren (m.u.v. groepen > 10 personen). Bij niet tijdig annuleren zijn wij helaas genoodzaakt de kosten van de gereserveerde kaarten in rekening te brengen.

Reserveringsformulier