Reserveren

 

 

Wilt u kaarten reserveren voor De Kinderkolonie? Vul dan alstublieft het reserveringsformulier onderaan deze pagina volledig in.
Uw reservering is pas geldig als u van ons per mail een bevestiging van uw reservering heeft ontvangen! Toon aub dit reserveringsbewijs bij de kassa (uitgeprint of op uw mobiel).

Momenteel mogen we per voorstelling 30 mensen ontvangen. Naar verwachting mogen we in oktober 75 mensen per voorstelling ontvangen. Uw reservering kan daarom onder voorbehoud zijn, mochten de wettelijke regels in september niet worden versoepeld. Dit staat in uw reserveringsbevestiging. Als de regels niet worden versoepeld in september, krijgt u hierover bericht.


Entree

Volwassenen: € 17,50 per persoon (Minimumleeftijd 12 jaar)
Jongeren t/m 21 jaar: € 10,- per persoon (Minimumleeftijd 12 jaar)

Kaarten afhalen en afrekenen

U hoeft de kaarten niet van tevoren te betalen (m.u.v. groepen > 10 personen). Ze liggen voor u klaar bij de kassa. Neem aub uw reserveringsbevestiging mee.
Vanaf 20.00 uur kunt u de bestelde kaarten bij de kassa afrekenen. (Bij zondagmiddagvoorstellingen vanaf 14.30 uur).

U kunt niet met pin betalen! Zorgt u er daarom voor dat u het verschuldigde bedrag contant bij zich heeft, bij voorkeur gepast.
Wilt u meer dan 10 kaarten reserveren, neemt u in dat geval aub per mail contact met ons op.

Annuleren

U kunt de bestelde kaarten uiterlijk 5 dagen voor aanvang van de voorstelling annuleren (m.u.v. groepen > 10 personen). Bij niet tijdig annuleren zijn wij helaas genoodzaakt de kosten van de gereserveerde kaarten in rekening te brengen.

Reserveringsformulier