F.A.Q.

 

 

Hoe lang duurt de voorstelling?

De voorstelling duurt ongeveer 1 uur en 3 kwartier, dus van 20.30 uur tot ca 22.15 uur. De precieze duur kan per voorstelling verschillen.

Moet ik van tevoren betalen?

U hoeft de kaarten niet van tevoren te betalen. Het aantal gereserveerde kaarten ligt voor u klaar bij de kassa. Vanaf 20.00 uur kunt u de bestelde kaarten daar afrekenen. Let op: u kunt niet met pin betalen! Zorgt u er daarom voor dat u het te betalen bedrag contant bij zich heeft, bij voorkeur gepast. In Veenhuizen is helaas geen pinautomaat. Neem uw reserveringsbewijs aub mee.

Krijg ik mijn kaarten thuisgestuurd?

U krijgt de kaarten niet thuis gestuurd; ze liggen voor u klaar bij de kassa op de avond van de voorstelling. Vanaf 20.00 uur kunt u de bestelde kaarten daar afrekenen (dit geldt niet voor groepen >10 personen). Neem uw reserveringsbewijs aub mee.

Hoeveel kaarten kan ik bestellen?

Als u 1-10 kaarten bestelt, kunt u deze afhalen en betalen bij de kassa voorafgaand aan de voorstelling (geen pin aanwezig). Wilt u meer dan 10 kaarten reserveren, dan dient u deze vooraf te betalen. Neemt u in dat geval a.u.b. even contact met ons op.

Hoe lang van tevoren kan ik mijn kaarten annuleren?

U kunt de bestelde kaarten uiterlijk 5 dagen voor aanvang van de voorstelling annuleren. Bij niet tijdig annuleren zijn wij helaas genoodzaakt om de kosten van de gereserveerde kaarten in rekening te brengen (voor groepen >10 personen gelden andere annuleringsvoorwaarden).

Kan ik met pinpas betalen?

U kunt helaas niet met pinpas betalen. Zorgt u er daarom voor dat u het te betalen bedrag contant bij zich heeft. Liefst gepast, dat stellen wij zeer op prijs. In Veenhuizen is helaas geen pinautomaat.

Is de voorstelling geschikt voor kinderen?

De kinderkolonie is geschikt voor kinderen vanaf circa 12 jaar. Voor jongere kinderen is de voorstelling lastig te volgen.

Is de voorstelling rolstoeltoegankelijk?

De locatie is rolstoeltoegankelijk; als u aan een rolstoel bent gebonden, neemt u dan van tevoren even contact met ons op, dan zorgen wij dat we een plek voor u vrij houden.
Houdt u er rekening mee dat het erf is bestraat met kinderkopjes. Het kan handig zijn als u dan hulp heeft. Heeft u die niet bij zich, laat het ons dan van tevoren even weten. Wij helpen u graag!

Zijn er speciale plekken voor slechtzienden/slechthorenden?

We hebben geen vaste plaatsen, maar wel is een aantal plekken meer geschikt voor mensen die slecht horen of slecht zien. Als u hierover van tevoren contact met ons opneemt, reserveren wij deze plaatsen voor u, zodat u niks hoeft te missen.

Is de locatie bereikbaar met het openbaar vervoer?

Bus 14 van Qbuzz rijdt tussen Assen en Drachten en stopt in Veenhuizen. U moet uitstappen bij halte Generaal van den Boschweg. Echter, het is vanaf de halte nog circa 30 minuten lopen naar de Stoomweg. Ook rijdt de bus in de avonduren niet frequent. Info over de busdiensten staat op www.qbuzz.nl

Kan ik ergens in de buurt eten of overnachten?

Er zijn meerdere eet- en overnachtingsgelegenheden in Veenhuizen. U vindt alle informatie op de pagina Links.

Waar kan ik meer lezen over Veenhuizen?

Op de pagina Veenhuizen op deze site staat wat informatie over Veenhuizen en tips voor boeken over de voormalige kolonie. Uitgebreide informatie vindt u op www.veenhuizenboeit.nl